foto

Ernest Vincze

  • nar. 25.11.1942 (77 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Pán času: Vody Marsu (TV film)
2008 Pán času: Další doktor (TV film)
2007 Pán času: Plavba zatracených (TV film)
2005 Pán času: Vánoční invaze (TV film)
2001 Macbeth (TV film)
Mystic Masseur, The
1999 Shooting the Past (TV film)
1998 Dansinn
1997 Weekend Bird
1995 Heavy Weather (TV film)
1994 Grushko (TV film)
1988 A Very British Coup (TV film)
Business as Usual
1987 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
Útěk ze Sobiboru (TV film)
1986 Biggles
Sharma and Beyond
Šanghajské překvapení
1985 Behind Enemy Lines (TV film)
Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
1984 Zámožná žena (TV film)
1983 Pattern of Roses, A (TV film)
1982 Scrubbers
Tangiers
1980 Jane Austen in Manhattan
Jsi smetana v mé kávě (TV film)
1977 Roseland
South African Experience: Six Days of Soweto, The (TV film)
1975 Winstanley
1974 Got It Made

TV seriály

2008 Pán času (TV seriál)
Konec cesty (S04E13)
Ukradená Země (S04E12)
Planeta Midnight (S04E10)
další epizody (6)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Ztracený chlapec - 1. část (S01E09)
Pán času (TV seriál)
Utopie (S03E11)
Ani mrk (S03E10)
42 minut (S03E07)
další epizody (7)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Soudný den (S02E13)
Armáda duchů (S02E12)
Satanova past (S02E09)
další epizody (8)
2005 Pán času (TV seriál)
Každý svou cestou (S01E13)
Zlý vlk (S01E12)
Město na odstřel (S01E11)
další epizody (13)
2004 Moře duší (TV seriál)
2001 Linda Green (TV seriál)
2000 The Strangerers (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
1992 Camomile Lawn, The (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Kennedy (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1977 Eye of Jefferson, The
1973 Sound of the City: London 1964-73
Warhol (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)
1963 World in Action (TV seriál)

Divadelní záznam

1979 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
1976 Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky