foto

Júsuke Šódži

  • nar. 19.11.1979 (41 let)
    prefektura Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tókjó wainkai people
2016 Tokyo Internet Love
2015 Summer Stalker Blues (TV film)
2013 Cameraman A Aiičiró no meikjú suiri (TV film)
Ore Ore
Čúgakusei Marujama
2012 Paikaji nankai sakusen
2006 Aogura
2005 Haru no yuki

TV seriály

2020 Kačó baka ičidai (TV seriál)
Čúzai keidži (TV seriál)
Tóbóhan to giwaku no onna (S02E05)
2019 Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2018 Silent Voice: Kódó šinri kensakan – Tateoka Ema (TV seriál)
Troy no rakuba (S01E04)
Šizuka obáčan ni omakase (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Jutori desu ga nani ka (TV seriál)
Night Hero Naoto (TV seriál)
2015 Keidži 7nin (TV seriál)
Onna Michi (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
Umi ni furu (TV seriál)
2014 TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
Zero no Shinjitsu (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Henšin intabjuá no jú'ucu (TV seriál)
Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Summer Nude (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
2010 Atami no Sôsakan (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
2009 Saru lock (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Monster Parent (TV seriál)
Otokomae! (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
Rjúsei no kizuna (TV seriál)
2007 Moppu gâru (TV seriál)
Odžísan sensei (TV seriál)
2005 Densha otoko (TV seriál)
Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Fuufu (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky