foto

Bobbie Mannix

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Skyline
2003 Texaský masakr motorovou pilou
1999 Konec světa
1996 Muž budoucnosti (TV film)
1992 Vánoce v Connecticutu (TV film)
1985 Prince Jack
1982 The Renegades (TV film)
1980 Psanci
Xanadu
1979 Warriors
1978 Strýček Joe
1975 Konečně láska

TV seriály

2005 Lovci duchů (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
1988 Hříšný tanec (TV seriál)
1985 Michael Nesmith in Television Parts (TV seriál)
1983 The Renegades (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Exeter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace