foto

Roman Fratrič

Biografie

Slovenský herec Roman Fratrič sa venuje prevažne dabingu. Svoj hlas prepožičal aj prvej časti DOBY ĽADOVEJ či seriálu HERKULES. Diváci ho poznajú hlavne ako Rudyho Molnára zo seriálu MAFSTORY, kde hral v prvej a druhej sérii. Zo seriálu však musel po čase odísť. O niekoľko rokov neskôr sa v MAFSTORY znovu objavil - konkrétne v časti Argentínske dedičstvo. Možno nás ešte nejakou úlohou vo filme či seriáli prekvapí.

macejo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zázračný nos (TV film)
2000 Čajová šálka lásky (TV film)

TV seriály

2015 Kolabs (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
1986 Chlap v dome (TV seriál)