foto

Amos Tamam

  • nar. 6.9.1977 (43 let)
    Tel Aviv, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jarhead: Law of Return
2016 Halumim
Svatební plán
Yeled Tov Yerushalyim
2013 Kidon
2008 Citrónový sad
2006 Malí hrdinové
Shalosh Ima'ot

TV seriály

2019 Magpie (TV seriál)
2017 Juda (TV seriál)
2011 Achat Efes Efes (TV seriál)
2004 Ha-Shir Shelanu (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Eretz Nehederet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky