foto

John Glyn-Jones

  • nar. 28.8.1909
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.1.1997 (87 let)
    Casablanca, Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 The Copter Kids
1973 Dark Places
1972 Nobody Ordered Love
1971 Eyeless in Gaza
Rembrandt (TV film)
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
1967 Stiff Upper Lip (TV film)
1964 Smokescreen
1963 Heavens Above!
1962 Go to Blazes
Valčík toreadorů
1961 Sinister Man, The
1960 Man in the Moon
Na každého jednou dojde
1959 I'm All Right Jack
Podvržený zločin
1958 Heart of a Child
The Adventures of Hal 5
1957 Truth About Women, The
1955 Value for Money
1954 The Love Lottery
1953 A Day to Remember
The Final Test
Valley of Song
1952 The Long Memory
1948 Vice Versa
1940 Hrdé údolí
Konvoj
They Came by Night
1939 Inspector Hornleigh on Holiday

TV seriály

1974 Second Time Around (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Holly (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Chain of Events (E11)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Culture Vultures, The (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Peníze ke spálení (E15)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Middlemarch (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
Weavers Green (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Devil's Foot (S01E03)
1964 Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky