foto

Cathryn Michon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 A Dog's Way Home
2017 Psí poslání
2014 Muffin Top: A Love Story
2007 Cook-Off!

TV seriály

2007 Side Order of Life (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1989 The New Lassie (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Muffin Top: A Love Story
2007 Cook-Off!

TV seriály

1999 Lot, The (TV seriál)
1993 George (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Cook-Off!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace