foto

Harry Bartell

  • nar. 28.11.1913
    New Orleans, Louisiana, USA
  • zem. 26.2.2004 (90 let)
    Ashland, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Mobile Two (TV film)
1965 Brainstorm
1958 Jack the Ripper (TV film) - a.z.
The Decks Ran Red
Voice in the Mirror
1957 Affair in Reno
1956 Johnny Concho
1955 Six Bridges to Cross
1954 Black Tuesday
1953 The Girl Who Had Everything
1952 Klepáním se neobtěžuj
Omlazovací prostředek
1943 Směr Tokio

TV seriály

1974 Police Woman (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Dundee and the Culhane (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Shot an Arrow into the Air (S01E15)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace