foto

Aidan Leroux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Stockholm
2015 Born to be Blue
2014 Bang Bang Baby
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
Kolonie
2011 Donucen ke zločinu
Edwin Boyd
Jistá oběť (TV film)
2010 Novinářka Amy (TV film)
Sophie
Vlastní cestou
2009 Amreeka
Booky's Crush (TV film)
Než řekneš ano (TV film)
2008 Tennessee
2007 Booky & the Secret Santa (TV film)
Loupení jehňátek (TV film)
V rytmu stepu
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
Kardia
2005 Dark Hours, The
2004 Já, Claudia
2003 Death and the Maiden (TV film)

TV seriály

2019 Wayne (TV seriál)
Buckle the F**k Up (E10)
Thought We Was Friends (E09)
Musta Burned Like Hell (E08)
další epizody (10)
2017 Království (TV seriál)
Coup de Grace (S04E13)
The Shakedown (S04E12)
Dead of Night (S04E11)
další epizody (9)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Separation (S01E13)
Home (S01E12)
Fabrication (S01E11)
další epizody (13)
Království (TV seriál)
Na život a na smrt (S03E14)
2013 Played (TV seriál)
Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Kings and Pawns (S02E11)
Romeo Foxtrot (S02E10)
další epizody (12)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
další epizody (6)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)

Dokumentární

2005 Souvenir of Canada
2003 Stormy Weather: The Music of Harold Arlen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace