foto

Gordon Rempel

  • nar. 3.9.1969 (49 let)
    Lahr, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Darc
Darrow & Darrow 2 (TV film)
2017 A Rose for Christmas (TV film)
Christmas Getaway (TV film)
2016 Death of a Vegas Showgirl (TV film)
Svatební zvony (TV film)
The Gourmet Detective: Death Al Dente (TV film)
2015 Meteor Assault (TV film)
The Gourmet Detective (TV film)
2014 Happy Face Killer (TV film)
2013 Příběh vražedkyně (TV film)
Restless Virgins (TV film)
Romeo Killer: The Chris Porco Story (TV film)
The Toyman Killer (TV film)
2011 Hangár 14
Odplata
2010 Betonové propasti (TV film)
The Traveler
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
2008 Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
2006 Absolutní nula (TV film)
The Suspect
2004 Dotek zla (TV film)
2000 Mlčící střelec
Tajný agent

TV seriály

2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
2017 Somewhere Between (TV seriál)
One Must Die (E10)
The Fourth Man (E07)
Fate Takes a Holiday (E04)
další epizody (5)
2016 When Calls the Heart (TV seriál)
Heartbreak (S03E07)
Forever in My Heart (S03E06)
A Time to Speak (S03E03)
další epizody (4)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
Strange Empire (TV seriál)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Sound of Thunder - Pt. 2 (E13)
The Sound of Thunder - Pt. 1 (E12)
The Great Escape (E10)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Babes in the Woods (E07)
Angry Birds (E04)
The New World (E01)
2011 Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro nikoho (2.část) (S04E13)
Svatyně pro nikoho (1.část) (S04E12)
Zapomeň na hudbu (S04E08)
další epizody (8)
2010 Svatyně (TV seriál)
Dutí lidé (S03E10)
Trhlina (S03E07)
Stopa krve (S03E04)
další epizody (7)
2009 Svatyně (TV seriál)
Pravda (S02E07)
Pavor Nocturnus (S02E05)
Konec temnoty II (S02E02)
další epizody (6)
2008 Svatyně (TV seriál)
Edward (S01E08)
Zabiják (S01E05)
Gumoví lidé (S01E04)
2007 Kaya (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Duch šílené Sherry (S01E15)
Má mě rád, nemá mě rád, má mě rád, jejda, nemá puls (S01E11)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn versus Rudý fantom (S01E08)
Kdo z nich to je? (S01E07)
Nechť promluví nyní, nebo ať navždy mlčí (S01E03)
Whistler (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Zkouška ohněm (S01E04)
Dotek zla (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace