foto

Janet Key

  • nar. 10.7.1945
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.7.1992 (47 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 1984
Amy (TV film)
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
1975 I Don't Want to Be Born
1973 And Now the Screaming Starts!
1972 Drákula roku 72´
Lady Caroline Lamb
1971 Percy
1970 Krvežízniví milenci

TV seriály

1992 Growing Rich (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
1987 Heart of the Country (TV seriál)
Running Wild (TV seriál)
1986 Worlds Beyond (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Obchod se smrtí (S02E02)
1984 Big Deal (TV seriál)
Cockles (TV seriál)
Láska a manželství (TV seriál)
1983 No Problem! (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
1976 The Crezz (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
State of Emergency (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Donati Conspiracy, The (TV seriál)
Murder Must Advertise (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Cousin Bette (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2002 Reggae: The Story of Jamaican Music (TV film)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace