foto

Jonathan Elsom

  • nar. 22.9.1938 (78 let)
    Christchurch, South Island, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
2004 Love in the First Degree
1993 The Feds: Seduction (TV film)
1988 Napříč jezerem (TV film)
1986 Ping Pong
Šokovaná
1982 Busted (TV film)
1981 Very Like a Whale (TV film)
1980 Godsend, The
Hra s diamanty
1978 Peníze těch druhých
1976 Face of Darkness
1975 Private Enterprise, A
1972 Pás cudnosti
1967 Smashing Time

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Worzel Gummidge Down Under (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
Marjorie and Men (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
Struggle (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
1978 The Devil's Crown (TV seriál)
Will Shakespeare (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
Target (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Away from It All (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Big Brother (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Kate (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
1969 Mind of Mr. J.G. Reeder, The (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1966 Baron, The (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

TV pořady

2008 Review with Myles Barlow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace