foto

Libby Villari

  • nar. 17.11.1951 (69 let)
    South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Vast of Night
Yellow Rose
2016 Occupy, Texas
2015 Higher Mission
Windsor
2014 Chlapectví
Dvojkrok
2013 Cry
2007 Krvavá loupež
2006 Pochybná sláva
2005 The King
Zločin z nenávisti
2004 Země zaslíbená
2002 Sloužit Sáře
2000 Dr. T a jeho ženy
Těžkej rock (TV film)
1999 Kluci nepláčou
Tvář na zabití (TV film)
1998 Fakulta
Falešné obvinění (TV film)
1996 Celý širý svět
Kukuřičné děti: Zjevení
1995 Zelenáči
1994 Zrazené děti (TV film)
1993 Co žere Gilberta Grapea
Dokonalý svět
Kost a kůže
Můj chlapec se vrátil
1992 Bonnie & Clyde: The True Story (TV film)
1988 Little Girl Lost (TV film)
1986 Adam: His Song Continues (TV film)
1985 Rychle domů (TV film)

TV seriály

2015 Chirurgové (TV seriál)
Až vyrostu (S11E18)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Pilot (E01)
Světla páteční noci (TV seriál)
Thanksgiving (S04E13)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
Game of the Week (S03E09)
Hello, Goodbye (S03E04)
Tami Knows Best (S03E02)
další epizody (4)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
The Confession (S02E09)
Seeing Other People (S02E08)
Pantherama! (S02E07)
další epizody (10)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Full Hearts (S01E09)
Homecoming (S01E07)
Who's Your Daddy (S01E04)
další epizody (6)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Případ je uzavřen (S03E19)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Ona to zvládne (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky