foto

Evan Frankfort

  • nar. 13.12.1970 (48 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 How The Light Gets In
2016 Ghost and the Whale, The
2013 Raptor Ranch
Ring the Bell
Samantha Rogers: Žena v ringu
2009 Sutures
2008 P3rsona
2006 Dead in the Water

TV seriály

2015 The Inspectors (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (29)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
What Part of No? (S02E10)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
Heaven's Just a Sin Away (S02E08)
další epizody (6)
2011 State of Georgia (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Power Couple (S05E23)
Double Down (S05E22)
The Jeff Photo (S05E21)
další epizody (11)
2010 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Little Bummer Boy (S05E12)
Refusing to Budget (S05E11)
Fun Run (S05E10)
další epizody (25)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Sex Toy Story (S03E13)
House Money (S03E12)
May Divorce Be with You (S03E11)
další epizody (13)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Swingtown (TV seriál)

TV pořady

2013 Lucky Dog (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky