foto

Cassandra Freeman

  • nar. 1.10.1978 (40 let)
    West Palm Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wo shi ma bu li
2016 Long Nights Short Mornings
Supermodel
The Real MVP: The Wanda Durant Story
2015 Somewhere in the Middle
2014 How We Got Away with It
2013 Blue Caprice
2012 To Redemption
2011 Kinyarwanda
2006 Spojenec
2001 The Things We Do for Love

TV seriály

2019 The Enemy Within (TV seriál)
Sierra Maestra (E13)
Sequestered (E12)
The Embassy (E11)
další epizody (13)
2018 Luke Cage (TV seriál)
Can't Front On Me (S02E12)
2016 Atlanta (TV seriál)
Juneteeth (S01E09)
Luke Cage (TV seriál)
Take It Personal (S01E10)
Code of the Streets (S01E02)
Moment of Truth (S01E01)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Prospectská trojka (E02)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
After the Fall (S03E16)
2011 Single Ladies (TV seriál)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Atomové číslo 33 (S04E16)
2007 Žralok (TV seriál)
Burning Sensation (S02E09)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Předávkování (S02E24)
Hry s myslí (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace