foto

Edward R. Abroms

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Z Brooklynu na Manhattan
2011 Driving by Braille
Hellgate
2010 The Genesis Code
2006 Podsvětí
2005 Poslední sbohem
2001 Commitments (TV film)
Jacked
Krysy
Panika
1999 Invited Guest, An
Láska zabíjí
Období zkoušek
1998 Bez návratu
Planeta barbarů
Přistání naslepo
1997 DNA - Stvoření netvora
1989 Znásilnění (TV film)

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Ambush (S01E20)
Surrender (S01E17)
Witch Perfect (S01E11)
2018 Charmed (TV seriál)
Bug A Boo (S01E08)
Other Woman (S01E05)
Let this Mother Out (S01E02)
Podfu(c)k (TV seriál)
Ole (S02E01)
2017 Vlčí mládě (TV seriál)
The Wolves of War (S06E20)
Werewolves of London (S06E17)
Face-to-Faceless (S06E14)
další epizody (5)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
Superposition (S06E02)
Maid of Gévaudan (S05E18)
další epizody (5)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Strange Frequencies (S05E07)
Condition Terminal (S05E04)
Creatures of the Night (S05E01)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Pomíjivé (S04E09)
Lidská bomba (S04E05)
Novoluní (S04E01)
další epizody (6)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Úmluva alf (S03E11)
Proudy (S03E07)
Světlušky (S03E03)
další epizody (4)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Párty (S02E08)
Jako jed (S02E05)
Změna tvaru (S02E02)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Ples (S01E11)
Druhý kapitán (S01E10)
Noční škola (S01E07)
další epizody (5)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Ledové jádro (S03E17)
Přistání po dvaceti letech (S03E14)
Vítej zpátky, Cartere (S03E09)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Přibitý (S04E08)
V podezření (S04E06)
další epizody (8)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Po pádu (S03E10)
Rychlost zabíjí (S03E08)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace