foto

Rebecca Saire

  • nar. 16.4.1963 (56 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jejich nejlepší hodina a půl
2014 The Crucible
1985 The Shooting Party
1979 The Quatermass Conclusion
1978 Romeo and Juliet (TV film)

TV seriály

2018 Endeavour (TV seriál)
Barvy (S05E04)
2017 Koruna (TV seriál)
Vergangenheit (S02E06)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Four: All the Mirrors of the World (E04)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Král rybář (S07E03)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Starting Out (TV seriál)
1980 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1979 Quatermass (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky