foto

Clayton Jauncey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Rams
Výheň
2017 Tři léta
2016 Hounds of Love
2015 Looking for Grace
Poslední taxi do Darwinu
2014 Papírové vlaštovky
Zabij mě třikrát
2013 Náhodný voják (TV film)
Ve vlnách
2010 Bitva o Hill 60
Vina
2009 3 Acts of Murder (TV film)
2006 Himmel über Australien (TV film)
Last Train to Freo

TV seriály

2016 Lovci (TV seriál)
2015 The Principal (TV seriál)
2007 Lockie Leonard (TV seriál)
2004 Silversun (TV seriál)
2003 Shark Net, The (TV seriál)
1993 Ship to Shore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky