foto

Myriam Stark

  • nar. 14.9.1962 (58 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Tatort - Kinder der Gewalt (TV film)
1994 Tatort - Laura, mein Engel (TV film)
1993 Die Männer vom K3 - Das dritte Mädchen (TV film)
Goldstaub (TV film)
1992 Brocken, Der
1990 Pause für Wanzka (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
1988 Der Vogel (TV film)
Vater gesucht (TV film)
1987 Der Bremsklotz (TV film)
Gold für den König (TV film)
Liebe anderswo (TV film)
Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
1986 Ein stilles Wochenende (TV film)

TV seriály

1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Duell zu dritt (TV seriál)
Vier wie wir (TV seriál)
1995 Jede Menge Leben (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Mit Herz und Schnauze (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
Ideen müsste man haben (E07)
Kalle wird’s schon machen (E06)
Umwege (E05)
další epizody (6)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Leben auf Vorschuss (E116)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Schuldkonto (E109)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky