foto

Pamela Rabe

  • nar. 30.4.1959 (60 let)
    Oakville, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pro ty, kteří už nemůžou vyprávět
2004 The Boy Who Feeds Cats
1997 Cesta do ráje
Studna
1996 Lust and Revenge
Noc bláznů
1995 Vacant Possession
1993 Sirény
1992 The Leaving of Liverpool (TV film)
1989 Against the Innocent
1988 Nancy Wake (TV film)
1986 Žít na vlastní pěst (TV film)

TV seriály

2019 The Hunting (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Wentworth (TV seriál)
The Edge (S06E07)
2017 Wentworth (TV seriál)
Hell Bent (S05E12)
Coup De Grace (S05E11)
Mere Anarchy (S05E10)
další epizody (12)
2016 Wentworth (TV seriál)
Seeing Red (S04E12)
Eleventh Hour (S04E11)
Smitten (S04E10)
další epizody (12)
2015 Wentworth (TV seriál)
Blood and Fire (S03E12)
The Living and the Dead (S03E11)
A Higher Court (S03E10)
další epizody (12)
2014 Wentworth (TV seriál)
Fear Her (S02E12)
Into the Night (S02E11)
Jail Birds (S02E10)
další epizody (12)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 Frontier (TV seriál)
1996 Bite, The (TV seriál)
Mercury (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1985 Fast Lane, The (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

2015 Symphony of the Wild
2002 Shadow of Mary Poppins, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky