foto

Annette Davey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Dude
Racek
2013 Kilimanjaro
Lovestruck: The Musical (TV film)
2012 In Our Nature
2011 Brooklyn brothers
2009 Saint John of Las Vegas
2008 Dream Boy
Maturitní sex
Rakeťáci
2007 Servírka
2006 A-List
Rampage: The Hillside Strangler Murders
2005 Race You to the Bottom
Sorry, Haters
2004 Harry + Max
2001 Dead Dog
Gypsy 83
Morning
Sleepy Time Gal, The
1999 Drowning on Dry Land
1998 Scotch and Milk
Temný přístav
1997 Za hranicí zákona

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Rosalie (S02E09)
Nothing Shattered (S02E07)
Perverts Are People, Too (S02E05)
další epizody (4)
2017 Girlboss (TV seriál)
Five Percent (E06)
Top 8 (E05)
Ladyshopper99 (E04)
Bude líp (TV seriál)
Sick (S02E04)
2015 Happyish (TV seriál)
2014 Believe (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
You Can't Take It with You (S04E02)
2012 The Beauty Inside (TV seriál)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
What You See (S01E05)
Officer Down (S01E04)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)

Dokumentární

2003 Fame (TV seriál)
1994 Eternity

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace