foto

Annette Davey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Poms
2018 Dude
Racek
2013 Kilimanjaro
Lovestruck: The Musical (TV film)
2012 In Our Nature
2011 Brooklyn brothers
2009 Saint John of Las Vegas
2008 Dream Boy
Maturitní sex
Rakeťáci
2007 Servírka
2006 A-List
Rampage: The Hillside Strangler Murders
2005 Race You to the Bottom
Sorry, Haters
2004 Harry + Max
2001 Dead Dog
Gypsy 83
Morning
The Sleepy Time Gal
1999 Drowning on Dry Land
1998 Scotch and Milk
Temný přístav
1997 Za hranicí zákona

TV seriály

2020 Zoey's Extraordinary Playlist (TV seriál)
Zoey's Extraordinary Failure (E05)
2018 Chyťte ho! (TV seriál)
Unlimited (Limited) (S02E06)
Fifteen to Thirty Minutes (Depending on Weight) (S02E05)
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Rosalie (S02E09)
Nic se nerozbilo (S02E07)
Úchylové jsou taky lidi (S02E05)
další epizody (4)
2017 Girlboss (TV seriál)
Five Percent (E06)
Top 8 (E05)
Ladyshopper99 (E04)
Bude líp (TV seriál)
Sick (S02E04)
2015 Happyish (TV seriál)
Starring Christopher Hitchens, Philip Larkin and Josef Stalin (E10)
Starring Helen Keller, Moses and Lenny Bruce (E06)
Starring Sigmund Freud, Charles Bukowski and Seven Billion a**holes (E04)
2014 Believe (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
You Can't Take It with You (S04E02)
2012 The Beauty Inside (TV seriál)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Primát (S03E09)
Mládí vpřed (S03E06)
Pane učiteli (S03E03)
další epizody (4)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Krůček od úspěchu (S01E07)
Tři sta triček (S01E06)
Vzhůru do Japonska (S01E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
What You See (S01E05)
Officer Down (S01E04)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Veselé koláčky (S02E05)
Myšlenkové kulky (S02E03)
Jen na špičku (S02E01)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
To je Amerika (S01E09)
Je to protetický (S01E08)
Doris je mrtvá (S01E06)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)

Dokumentární

2003 Fame (TV seriál)
1994 Eternity

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky