Reklama

Reklama

Pam a Tommy

(seriál)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 38 min (Minutáž: 33–52 min)

Tvůrci:

Robert Siegel

Kamera:

Paula Huidobro

Hrají:

Lily James, Sebastian Stan, Nick Offerman, Taylor Schilling, Seth Rogen, Andrew Dice Clay, Spenser Granese, Mozhan Marnò, Pepi Sonuga, Johnny Rey Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Minisérie Pam a Tommy je zasazena do divokých dob vzniku internetu a založena na neuvěřitelném pravdivém příběhu sexuální videonahrávky Pamely Andersonové (Lily Jamesová) a Tommyho Lee (Sebastian Stan). Video ukradené z jejich domu nespokojeným řemeslníkem (Seth Rogen) se z undergroundové zajímavosti na VHS stalo celosvětovou senzací, když se roku 1997 objevilo na internetu. Tato minisérie obsahuje vše – příběh lásky, zločin i varování pro ostatní. (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Já jsem fakt upřímně rád za každou infúzi devadesátek do mých žil, jaká vznikne, obzvlášť, když jsou takhle stylový a sexy. A fakt, Lily James pod tunou make-upu a Sebastian Stan chodící do postele s očními stíny mi v tomhle případě přišly jako dokonalejší verze původní Pamely a Tommy Leeho. O to větší škoda, že tuhle jejich vášnivou i tragickou love story narušovala ještě hromada dalších bočních historek, které možná byly místy zajímavé, ale rozhodně ne natolik, aby taková minisérie musela mít 8 epizod. Vlastně bych to mnohem radši viděl jako film ve stylu Já, Tonya. Takhle je to rozjezd za 10/10 a dojezd za "ok" 7. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami a nakonec se přiklonil k nižšímu hodnocení, nicméně seriál je pořád nadprůměrný, a to hlavně zásluhou skvělých hereckých výkonů v maskách i bez masek. Předvídatelný děj už taková hitparáda není a vyloženě mi vadil konec, který tak nějak vyšuměl, nezůstal po něm žádný pocit, nic. Myslím, že by bývalo bylo lepší natočit jen film. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Vzomínám si na tu VHS kazetu, jestli to teda byla ona v půjčovnách, samozřejmě si jí v porno oddělení taky našel a půjčil, protože Pam byla v devadesátkách šukací královna. Ovšem to jsem netušil jaký halóó se kolem toho odehrává a jaký zajímavý příběh z toho může vzniknout. Takže jsem opět koukal na tyhle dvě existence a nestačil žasnout. Ten cirkus kvůli jednomu domácímu péčku byť teda s celebritou (jednou, protože Tommyho jsem neznal a považuji ho za kreténa ) byl teda luxusně vygradovanej. Trošku mě to celý vonělou mírným PR pro Pam, ale ono je to fuk, když jsem jí po skončení seriálu vygooglil, tak teda i tady plastika zničila další ženskou až to píchne u takový bývalý kočky u srdce. Co naopak potěší u srdce jsou herecký výkony Lily James i Sebastian Stan hrajou opravdu dokonale, copak toho blba neznám,takže tam jse řídili čistě emotivním vyjádření postavy ale Pam, Lily trefila dokonale úplně ve všem, opravdu mistrovská herecká práce. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Devadesátková esence, která právě ve chvílích, kdy je nejšílenější a nejvíc mi u ní tuhnul úsměv, byla nejpravdivější. Na pozadí ulepeného skandálu se odehrává ztráta ideálů i mírný duševní rozklad pár nešťastníků, fascinující cesta internetu a všeho špatného, co s sebou přinesl – a v první řadě i smutný příběh o tom, jak musela jedna holka dospět jen kvůli tomu, že být sexsymbol i charakterní herečka někdy zkrátka nejde najednou. Pamelu jsem na základní škole neuctíval, Tommyho vnímal snad jen jako dutý pařez, ale tady jsem každý jejich životní hrbol či zádrhel div neobrečel. Lily i Sebastian jsou odvážná castingová rozhodnutí, která se ale vrací stonásobně. Ta podoba, grimasy, dikce, úsměv a vzájemná chemie. Klidně bych si dal druhou sérii se vším dobrým a (jak už to u slepovaných věcí bývá) spíše špatným, jen abych mohl jejich interakci ještě chvíli sledovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nečekal bych,že se z takové jednoduché a zdánlivě banální věci jako je (původně nechtěná) krádež a následné zveřejnění domácího sex videa vytřískat tolik a hle, povedlo se.Celý seriál jede ve dvou rovinách.V té první sledujeme truhláře Randa,který onu inkriminovanou kazetu víceméně omylem ukradl proto,že chtěl zpátky svoje peníze.V té druhé je tu pak příběh krátkého manželství Pamely Andersson a Tommyho Lee, které je touhle krádeží a publikováním videa dost ovlivněno.Upřímně nechápu proč se od seriálu jak Pamela tak Tommy distancovali.Je velmi pravděpodobné,že nechtěli otvírat staré rány,ale jinak je tu hlavně Pamela zobrazena jako normální žena,kterou válcuje nepříjemná situace.Tommy je tu sice lehce za kreténa,ale i on dokáže ukázat rozumnou a lidskou stránku.Třešničkou na dortu jsou pak krom povedené retro atmosféry devadesátek hlavně herecké výkony.Rogen je v dramatičtější póze opět velmi dobrý,ovšem tentokrát je válcován Sebastianem Stanem a hlavně Lily James.Ta díky maskérům vypadá jako kdyby Pamele z oka vypadla a navíc sem jí věřil každou jednu emoci...80% ()

Galerie (201)

Zajímavosti (6)

  • Kostýmy postáv neboli špeciálne vyrobené. Boli nakúpené z druhej ruky zhruba podľa toho, čo v tom čase nosili Pamela a Tommy. (Real Tom Hardy)
  • Ve scéně v baru, kdy Tommy (Sebastian Stan) vypráví o mravencích, popisuje události, které se staly na tour s Motley Crue a Ozzym Osbournem v roce 1984, kdy sám Ozzy mravence šňupal. (Korkyist)

Související novinky

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama