foto

Trude Brentina

  • nar. 23.8.1891
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 31.7.1986 (94 let)
    Postupim, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Zwei leere Stühle (TV film)
1986 Blonder Tango
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
1985 Haifischfütterer, Der
Hälfte des Lebens
Pohádka o muži s medvědí kůží
Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Lebenszeichen (TV film)
Miluju Viktora (TV film)
1983 Jarní symfonie
Ostrov labutí
Pianke (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
Steckbrieflich gesucht (TV film)
1981 Občanská záruka na jeden rok
Stunde der Töchter, Die
1980 Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
1979 Cizí děti (TV film)
P.S.
1977 Unterwegs nach Atlantis
1976 Liebesfallen
Ohne Märchen wird keiner groß (TV film)
Wenn einer was versprochen hat (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Schwester Agnes (TV film)
1973 Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
Polizeiruf 110 - Freitag gegen Mitternacht (TV film)
Zement (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Florentinská 73 (TV film)
1971 Pygmalion XII (TV film)
1969 Na cestě k Leninovi
1966 Alfons Zitterbacke
Fernsehpitaval - Der Prozeß gegen Gräfin Kwilecki (TV film)
1965 Ein mittlerer Held (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
Heinitzer, Die (TV film)
König Drosselbart
1961 Ein Sommertag macht keine Liebe
1959 Claudia
Kabale und Liebe
1958 Bídníci
1957 Tiché blesky
1956 Falešná karta
Kapka v moři
Rozruch v Kappeshausenu
1955 Vůl z Kulmu
1954 Silnější než noc
Čert z Mlýnského vrchu
1952 Osudy žen

TV seriály

1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein feiner Dreh (E103)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Tote Stunden (E73)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein reizender Abend (E64)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Heimliche Hände (E40)
Hilfe für Maik (E37)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zkouška síly (E29)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky