foto

Nora-Jane Noone

  • nar. 8.3.1984 (33 let)
    Galway, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 I Hate the Man in My Basement
The Capture
2016 12 Feet Deep
2015 Brooklyn
Estranged
Identicals
2013 Jack Taylor: Shot Down (TV film)
Jack Taylor: The Dramatist (TV film)
2012 Jack Taylor: Priest (TV film)
2011 Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
2010 Jack Taylor: The Guards (TV film)
Small Change
2009 Monstrum z bažin
Pád do tmy 2
Surovost
Through the Night
2008 Beyond the Rave
Insatiable
Soudný den
2007 Rychlé rande
2005 Pád do tmy
2004 Zakletá Ella
2002 Padlé ženy

TV seriály

2013 Atlantis (TV seriál)
Deception (TV seriál)
2010 Uprchlík (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2005 Making of 'The Descent', The

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace