foto

Julian Curry

  • nar. 8.12.1937 (83 let)
    Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Královnina sestra (TV film)
Uncle Adolf (TV film)
2004 Svět zítřka
2002 Princ William (TV film)
2001 The Hunt (TV film)
2000 7 dní života
Wyvernská záhada (TV film)
1996 Loch Ness
Rasputin (TV film)
1995 To se může stát i tobě (TV film)
1994 Riskantní poslání (TV film)
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
1988 Deadline
1987 Lov na duchy
1986 Terry on the Fence
1985 Africká legenda
1982 Král Lear (TV film)
Misionář
1981 Vítězství
1979 Sestry Brontëovy
1967 Smashing Time

TV seriály

2020 Truth Seekers (TV seriál)
The Watcher on the Water (E02)
2004 The Brief (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt přichází v noci (S08E01)
2002 Stig of the Dump (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
Nezvěstná šlechtična (E01)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Cockles (TV seriál)
Oxbridge Blues (TV seriál)
The Secret Servant (TV seriál)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Manionové v Americe (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
1979 Prince Regent (TV seriál)
1978 Life Begins at Forty (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Will Shakespeare (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Pride and Prejudice (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2005 Odvážný nový svět - a.z.
1998 Záhady Egypta
1953 Panorama (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 TV Eye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky