foto

John Grillo

  • nar. 29.11.1942 (75 let)
    Watford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Shackleton (TV film)
2001 Aféra s náhrdelníkem
2000 Důvěra (TV film)
1998 Jinnah
1997 Pravdivá pohádka
1995 Jack a Sarah
1993 Selected Exits (TV film)
1992 Kryštof Kolumbus
Orlando
Sveďte to na poslíčka
1991 A Murder of Quality (TV film)
1990 Max a Helena (TV film)
1989 Danny, světový šampión (TV film)
1988 Nejnebezpečnější muž na světě
Out of the Shadows (TV film)
1987 Okovy slávy (TV film)
1986 A Little Princess (TV film)
Alamut Ambush, The (TV film)
Cold War Killers (TV film)
1985 Brazil
Ha-Kala
1984 Amy (TV film)
1983 Král Lear (TV film)
Rybářská loď (TV film)
1982 Ohnivá liška
1981 Good Soldier, The (TV film)
1979 Collision Course (TV film)
Spodina
1978 Peníze těch druhých
Question of Guilt, A (TV film)
1977 Vánoční koleda (TV film)
1976 Lady of the Camellias, The (TV film)
1973 Dyn Amo

TV seriály

2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 Beech Is Back (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1997 Chalk (TV seriál)
Grand, The (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Johnny a duchové (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 2 (S01E02)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 1 (S01E01)
Under the Hammer (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
1991 Fiddlers Three (TV seriál)
Roy's Raiders (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Capital City (TV seriál)
Mother Love (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
A Perfect Spy (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Zvony (S02E01)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Mog (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Freud (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
Čoky (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
Chessgame (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Scorpion Tales (TV seriál)
1974 Intimate Strangers (TV seriál)
1973 Once Upon a Time (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace