foto

Roger Maxwell

  • nar. 1.1.1900
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.11.1971 (71 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Dad's Army
1965 Doktor Živago
1963 Kasař
1960 Hněvivé ticho
1959 A Touch of Larceny
Kapitánův stůl
1957 Young Chippie (TV film)
1956 Keep It Clean
Reach for the Sky
1955 No Smoking
1954 John Wesley
1953 Deadly Nightshade
The Steel Key
1952 Colonel March Investigates - a.z.
Girdle of Gold
Glad Tidings
Treasure Hunt
1951 Night Was Our Friend
1950 Ha'penny Breeze
1949 Badger's Green
Stop Press Girl

TV seriály

1965 Summer Comedy Hour (TV seriál)
1964 Sherlock Holmes (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
William (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
It's a Square World (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
Musical Playhouse (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Gay Cavalier, The (TV seriál)
1955 Life with the Lyons (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
1953 Seven Little Australians (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)

Dokumentární

1928 Battles of Coronel and Falkland Islands, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace