foto

Brent Musburger

  • nar. 26.5.1939 (81 let)
    Billings, Montana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 LEGO® Batman film
2014 Letadla 2: Hasiči a záchranáři
2013 Letadla
2011 Auta 2
2004 Mickey
2000 Hodiny smrti
1979 Rocky II
Žena v ringu

TV seriály

2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Lying Around (S02E06)
1998 Městečko South Park (TV seriál)
Na okraji věčnosti (S02E07)

Dokumentární

2010 Guru of Go (TV film) - a.z.
June 17th, 1994 (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky