foto

Jonathan Katz

  • nar. 1.12.1946 (70 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Už jsme doma?
2006 Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
2003 Bláznivá školka
2000 Nezávislý
Velké trable malého města
1997 Labyrint lží
1991 Vražda
1988 Lip Service (TV film)
S mafií v patách

TV seriály

2011 Bobovy burgery (TV seriál)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
2005 Squidbillies (TV seriál)
1999 Home Movies (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Léto je nuda (S02E08)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace