Reklama

Reklama

Bobovy burgery

(seriál)
  • USA Bob's Burgers (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 102 h 26 min (Minutáž: 20–24 min)

Tvůrci:

Loren Bouchard

Hrají:

H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Kristen Schaal, Eugene Mirman, David Herman, John Roberts, Renée Taylor, Paul F. Tompkins, Toby Huss, Brian Posehn, Kevin Kline (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(282)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Jsou Bobovy burgery fakt tak skvělé? Přesvědčit se už musíte sami... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další novotu a začínám si zvykat na tenhle delikatesní seriál, kdo mě nejvíc potěšil je malá "ušatá" Louise, která má neskutečné nápady a dělá si z lidí prdel, protože jak ona tvrdí jsou tak hloupí... Zatím po dvou dílech decentní 3* - možná půjde nahoru... Po třinácti epizodách zvedám o hvězdičku ;-) Těším se na další sérii ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Naprostá konina a asi ten nejhorší animovaný americký seriál, který se kdy objevil v televizi a snaží se vézt na vlně kultovních Simpsonů či South Parku. Vše ještě umocňuje nepovedený a monotónní český dabing. Totální ztráta času, radši se střelit vzduchovkou do malíčku u nohy, než sledovat tuhle rodinku. Mně to prostě nesedlo. P.S. Nechápu, že tento seriál má už čtrnáct řad. V Americe bude asi něco špatně. ()

Reklama

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

První díl byl upřímně děs a dost mě odradil od dalšího sledování. Postupně se kvalita zlepšovala, ale dá se říct, že první série byla poměrně slabší (nedivím se tedy, že to u nás nenašlo pozitivní odezvu a dabing tak byl po první sérii razantně ukončen). Od druhé už to tak špatné nebylo. Vtipy jsou občas povedené, občas dětinské. Příběhy občas zajímavé, někdy až fádní. Zatím nechávám průměrně hodnocení. ()

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

Další sračka do sbírky, aneb kdo má rád Femily Gáje, ten si zamiluje dozajista i tuhle bandu úchylů, převlečených za "rodinu". Jsem ze srdce rád, že jsem vyrůstal na inteligentním humoru Simpsonových a ne na toaletních vtípcích animáků let současných. Pámbů s náma, nevím zda chci žít ve světe, kde tolik lidí dokáže dát 4 a 5 hvězdiček... ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Bob a jeho vynikající burgery, jenž se snaží prosadit v ulici, spolu s manželkou a dětmi kteří jim také vypomáhají. Animace není zrovna extra vydařená a příběhy až na pár výjimek nejsou tolik vtipné a pobavení občas střídá zklamání. Po zhlédnutí 2 série musím přiznat pozitivní energii seriálu a těším se na další epizody. Velké zklamání u první série hlavně kvůli českému dabingu.. / Viděné epizody z 1-2 série *22.dílů / Chystám se na 3 sérii ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Galerie (649)

Zajímavosti (9)

  • V Bobově restauraci je na tabuli v každém díle minimálně jeden Burger dne. (ČSFD)
  • V úvodní znělce má výloha vpravo od Bobovy restaurace pokaždé jiný vývěsní štít. Když v úvodní znělce přijíždí dodávka deratizační služby, má v každém díle na boku napsanou jinou hlášku. (ČSFD)

Související novinky

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Reklama

Reklama