foto

Denys Graham

  • nar. Newport,Gwent, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Na západní frontě klid (TV film)
1966 Modesty Blaise
1964 Zulu
1958 Dunkirk
1955 Ďáblové v oblacích
1953 Valley of Song

TV seriály

1993 Newman and Baddiel in Pieces (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
The Manageress (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1982 On the Line (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Potter (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
1967 Sexton Blake (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Festival (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
1960 Days of Vengeance, The (TV seriál)
1959 Frankly Howerd (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1978 TV Eye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace