foto

Craig Thomas Lambert

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Official Secrets
2017 Journeyman
King Charles III (TV film)
Liga spravedlnosti
2016 The Limehouse Golem

TV seriály

2018 The ABC Murders (TV seriál)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
All That Glitters (S01E01)
Viktorie (TV seriál)
A Soldier's Daughter (S02E01)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Company (S04E06)
Dangerous (S04E04)
Blackbird (S04E03)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 1 (E01)
2015 Cucumber (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2014 From There to Here (TV seriál)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2012 The Syndicate (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2015 Podezření (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace