foto

Vernon Chatman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Final Flesh
2008 Městečko South Park: Říše fantazie

TV seriály

2016 Městečko South Park (TV seriál)
Konec příběhů na pokračování, jak je známe (S20E10)
To není vtipné (S20E09)
Jen pro zvané (S20E08)
další epizody (10)
2015 Městečko South Park (TV seriál)
Spravedlnost korektního ředitele (S19E10)
Pravda a reklama (S19E09)
Sponzorovaný obsah (S19E08)
další epizody (10)
2014 Městečko South Park (TV seriál)
Šťastné hologramy (S18E10)
Furt dokola (S18E09)
Kohoutí zápasy (S18E08)
další epizody (10)
2013 Městečko South Park (TV seriál)
Hobit (S17E10)
Kozy a draci (S17E09)
Píseň řiti a ohně (S17E08)
další epizody (10)
2012 Městečko South Park (TV seriál)
Obama vítězí (S16E14)
Pro věci (S16E13)
Noční můra z FaceTimu (S16E12)
další epizody (14)
2011 Městečko South Park (TV seriál)
Chudé dítě (S15E14)
Díkuvzdání na historickém kanálu (S15E13)
Jedno procento (S15E12)
další epizody (14)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Crème Fraiche (S14E14)
Mýval vs. Mýval a spol (S14E13)
Mysterion povstal (S14E12)
další epizody (14)
2009 Městečko South Park (TV seriál)
Moč (S13E14)
Tanec se šmouly (S13E13)
Slovo na B (S13E12)
další epizody (14)
2008 Městečko South Park (TV seriál)
Neuvěznitelný (S12E14)
Muzikál ze základky (S12E13)
O včerejší noci (S12E12)
další epizody (14)
2007 Městečko South Park (TV seriál)
Seznam (S11E14)
Kytarová buzika (S11E13)
Říše fantazie, část třetí (S11E12)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Final Flesh

TV seriály

2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
2007 Xavier: Renegade Angel (TV seriál)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)
2002 Doggy Fizzle Televizzle (TV seriál)

TV pořady

1999 Armagedd'NSync (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Městečko South Park (TV seriál)
Úžasná a statečná (S19E01)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Hromadění (S14E10)
Zmrzačený léto (S14E07)
200 (S14E05)
další epizody (4)
2007 Xavier: Renegade Angel (TV seriál)
2006 Městečko South Park (TV seriál)
Milion vlákének (S10E05)
2005 Squidbillies (TV seriál)
Wonder Showzen (TV seriál)
2003 Městečko South Park (TV seriál)
Típni to (S07E13)
2002 Městečko South Park (TV seriál)
Profesor Chaos (S06E06)
2001 Městečko South Park (TV seriál)
Usáma bin Ládin má zaprděný trencle (S05E09)
Ručníček (S05E08)

Dokumentární

2011 6 Days to Air: The Making of South Park

TV pořady

2001 Late Friday (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
2007 Xavier: Renegade Angel (TV seriál)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace