Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument, jenž mapuje průběh výroby jednoho dílu seriálu Městečko South Park. Tvůrčí tým má 6 dní na zpracování a zfilmování jedné epizody. Parkerovi a Stoneovi začíná týden humoru, tvořivosti a v neposlední řadě i velkého stresu. (latvar)

Recenze (33)

juta 

všechny recenze uživatele

Treye, Matta a jejich partu obdivuju za to, co dokážou udělat za poutých 6 dní. Je to neuvěřitelné, že i když na to mají velmi málo času, tak dokáží udělat skvělý díl. Jak se tam zmiňovali, že ostatním seriálům to trvá 6-8 měsíců, tak to je pálka. Konečně jsem měl možnost se podívat, jak to vlastně všechno probíhá. Dokument se povedl. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako věrného diváka je pohled na továrnu South Parku zajímavý. Ovšem HUMANCENTiPAD byl hroznej díl a já se těšil až to nebudou omýlat pořád dokola. Přišlo mě, že byly přínosnější záběry jejich práce na animaci a nápady. Přesto se nemůžu zbavit pocitu, že mi v tomto dokumentu ještě něco chybí. Nezlobte se na mě, já čekal víc. ()

Reklama

Epco 

všechny recenze uživatele

Ako to tí Parker a Stone robia? A tu je odpoveď. Pekne na jednom mieste je zobrazené všetko čo sa človek mohol útržkovite dozvedieť z iných zdrojov počas rokov trvania tohto fenoménu. Pre tých ktorý majú napozeraný skvelý seriál Studio 60 on the Sunset Strip však neprináša nič nové, aspoň čo sa týka informačného prínosu ohľadom vzniku komediálnej show v časovom prese. Výnimočnosť toho dielka spočíva v osobách pánov Parker a Stone, a tí ju už nijakovsky dokazovať nemusia. Stačí sledovať samotný South Park či čokoľvek iné čo vytvorili. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené, zábavné a velice popisné nahlédnutí do zákulisí seriálu South Park a práce jeho hlavních tvůrců Treye a Matta. I přes to, že dokument ze zákulisí, do kterého se dá jinak jen těžko nahlédnout, oba tvůrce v mých očích srazil zpět na dva obyčejné lidi, naopak zvýšil mou úctu a obdiv k nim a jejich dynamickému dílu. Doporučuji každému, komu South Park alespoň něco říká. Na druhou stranu jako čistému dokumentu prostě chybí větší popisnost, systematičnost a kontext, a pořád omývanou aktuální epizodu, která bohužel z této série patří zatím k těm nejhorším, mě uvádí trochu v rozpaky a sráží to muj dobrý pocit a kvalitní zážitek. No, nic není dokonalé. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Při sledování krátkého dokumentu 6 Days to Air si 99 % z nás musí uvědomit, jak jsou naše běžná zaměstnání mrtvolná, bez akce a boss na nás přece vůbec netlačí. Vražedný deadline 6 dnů na jedinou epizodu je opravdu neskutečný a snad těžko uvěřitelný ve světě velké korporace jako je Comedy Central. Navíc jedním šestidenním turnusem sezóna přece nekončí! Vedle veselé a známé historky z předávání Oscarů mě překvapil hlavně Matt Stone svojí otevřeností a smířením s faktem, že on je většinou až tím druhým v kreativním duu Parker-Stone. Pro fanoušky SP je tahle jednohubka povinností a... RESPECT! 80 % ()

Zajímavosti (2)

  • V rokovacej miestnosti Parkera a Stonea je na stene zavesený zarámovaný hokejový dres Los Angeles Kings, s menom bývalého slovenského hokejistu, Žigmunda Pálffyho. (KN1Fe)
  • Epizoda, na které v dokumentu tvůrci pracují, je 1. díl 15. série s názvem „HumancentiPad“. (puchal)

Reklama

Reklama