foto

Sébastien Thiery

  • nar. 1970
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Momo
2014 Brèves de comptoir
2011 Les affaires sont les affaires (TV film)
Něžnost
2008 Clémentine (TV film)
Musée haut, musée bas
2004 RRRrrrr!!!
2003 Na plný plyn
2002 Nepřítel
Propustka
2000 Bídníci (TV film)
Le Coup du lapin (TV film)
Les Insaisissables
Největší ženská naděje
Taxi, taxi
1999 Balzac (TV film)
1998 Elle a l'âge de ma fille (TV film)
Que la lumière soit !
Taxi
1997 La pisseuse

TV seriály

2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2006 Nováčci (TV seriál)
2001 Tel père, tel flic (TV seriál)
Tel père, telle flic (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Crimes en série (TV seriál)
1996 Karine et Ari (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Dokumentární

1999 Paris dernière (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Momo

TV pořady

2003 20h10 pétantes (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Momo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace