foto

Daniel Donskoy

  • nar. 27.1.1990 (30 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Krieg im Kopf (TV film)
Tatort - National feminin (TV film)
2019 Crescendo - #Makemusicnotwar
Tatort - Das verschwundene Kind (TV film)
2018 Tatort - Wer jetzt allein ist (TV film)
2015 The Honourable Rebel

TV seriály

2020 Bibi & Tina (TV seriál)
2018 Sankt Maik (TV seriál)
2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
2016 Viktorie (TV seriál)
2014 Detectorists (TV seriál)

Galerie (133)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky