foto

Suzanne Lloyd

  • nar. 11.11.1934 (84 let)
    Toronto, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Mousey (TV film)
1967 Vražedné šampaňské
1966 That Riviera Touch
1965 Return of Mr. Moto, The
1964 Who Was Maddox?
1960 Pepe
Seven Ways from Sundown

TV seriály

1964 Story Parade (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Miami Undercover (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Perchance to Dream (S01E09)
Tightrope (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace