foto

Maurice Good

  • nar. 8.6.1932
    Dublin, Irsko
  • zem. 10.5.2013 (80 let)
    Corner Brook, Newfoundland and Labrador, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Taming of the Shrew, The (TV film)
1985 Láska a podvody (TV film)
1983 Wars, The
1970 Trog
1969 Arthur! Arthur!
1967 Pět milionů let k Zemi
They Came From Beyond Space
1966 The Deadly Bees
1965 The Skull
1964 Das Verrätertor
Murder Most Foul
1961 Bomb in the High Street
1960 Siege of Sidney Street, The

TV seriály

1985 Horká noc (TV seriál)
1977 The New Avengers (TV seriál)
Forward Base (S02E13)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky