foto

Kazuki Jao

  • nar. 17.6.1959 (60 let)
    Išikawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soreike! Anpanman: Kagajake! Kurun to inoči no hoši
2017 One Piece: Episode of East Blue – Luffy to 4 nin no nakama no daibóken
2016 One Piece Film Gold
One Piece Film: Gold Episode 0 - 711 ver.
2015 One Piece: Adventure of Nebulandia (TV film)
2013 Berserk: Ógon džidai hen III – Kórin
2012 Berserk: Ógon džidai hen I – Haó no tamago
Berserk: Ógon džidai hen II – Doldrey kórjaku
One Piece Film Z
One Piece: Episode of Luffy - Hand Island No Bouken (TV film)
2011 ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu
Wairudo 7
2009 Kaidži: Džinsei gjakuten game
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
One Piece Film: Strong World
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA
Initial D: Extra Stage 2
2007 Initial D: Battle Stage 2
2006 Hanada šónenši
2005 Gekidžóban xxxHOLiC: Manacu no joru no jume
Tenjō tenge: The Past Chapter
Tenjō tenge: Ultimate Fight
2003 Sakura Wars - The Movie
2002 Guilstein
Initial D: Battle Stage
Sentó jósei Jukikaze
2001 Initial D: Extra Stage
1999 Chivas 1-2-3
1997 Elmer no bóken: My Father's Dragon
Vampire Hunter
1996 Black Jack
Hamelin no Violin Hiki
Icuka no Main: Kaminari šónen Tenta Sandžó
Master Mosquiton
1994 Crows
Kókó butóden Crows 2
Nana toši monogatari: Hokkjokukai sensen
1993 NG Knight Ramune & 40 DX: Wakuwaku džikú – Honó no daisósasen
Rance
Rokudenaši Blues 1993
1992 Džankenman: Kaidžú daikessen
Star Dust
1991 Kumo ni noru
Makjú sendžó
NG Knight Ramune & 40 EX: Bikubiku Triangle ai no araši daisakusen
Samurider: Nazo no tenkósei
1990 Be-Bop High School
Jagami-kun no katei no džidžó
Kaze no na wa Amnesia
1989 Bakusó Circuit Roman Twin
Buččigiri
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: Araši o jobu gakuensai
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó
Megazone 23 III
Moeru! Oní-san
Sengoku kitan jótóden: Sóšúhen
Čódžú kišin Dancougar: Hakunecu no šúšó
1988 Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
Kenricu Umisora kókó jakjúbuin Jamašita Taró-kun
Kidó senši SD Gundam
Tójamazakura učúčó: Jacu no na wa Gold
1987 Dead Heat
Elf Seventeen
Makjó gaiden Le Deus
Sengoku kitan jótóden
Čódžú kišin Dancougar: God Bless Dancougar
1986 Megazone 23 Part II: Himicu kudasai
The Humanoid: Ai no wakusei Lezeria
Twinkle Heart Part 1: Gingakei made todokanai
1984 Birth

TV seriály

2013 Kjósógiga (TV seriál)
2011 Sket Dance (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
2007 Džúsókikó Dancougar Nova (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Čičioja (E29)
Šósó (E28)
2004 Keroro gunsó (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gunslinger Girl (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Hanada šónenši (TV seriál)
2001 Mahó šódžo neko Taruto (TV seriál)
2000 Monster Farm: Legend e no miči (TV seriál)
1999 Betterman (TV seriál)
GTO (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Zoids (TV seriál)
Čó seimeitai Transformers Beast Wars Neo (TV seriál)
1998 Nessa no haó Gandalla (TV seriál)
Night Walker: Majonaka no tantei (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
VS Knight Ramune & 40 Fire (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Azuki-čan (TV seriál)
1992 Bastard!! Ankoku no hakai shin (TV seriál)
1991 Džankenman (TV seriál)
1988 Moeru! Onísan (TV seriál)
Top o nerae! Gunbuster (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
1983 Kapitán Tsubasa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace