foto

Gordon Barnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Buffaloed
2014 October Gale
2007 Prci, prci, prcičky: Spolek Beta
2006 Prci, prci, prcičky: Nahá míle
Záhadný dům (TV film)
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
Lebky 3
Odvážná holka (TV film)
2003 Alien Tracker
Střílejte na Francouze!
2002 Lebky 2
2001 Soudce (TV film)
Spinning Out of Control (TV film)

TV seriály

2018 Caught (TV seriál)
Bone Dog (E05)
Like Old Times (E04)
Just Trust Me (E03)
další epizody (5)
Výkupné (TV seriál)
Semaphor (S02E13)
Promised Land (S02E12)
The Client (S02E11)
další epizody (13)
Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
House of the Lord (S03E05)
All for All and None for One (S03E04)
Satanazas (S03E03)
další epizody (4)
2017 Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (S01E13)
Refuge (S01E12)
The Castle (S01E11)
2016 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Šibenice (S01E06)
Učedník (S01E05)
Mushkegowuk Esquewu (S01E03)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Damascus (S03E09)
Dire Night on the Worm Moon (S03E08)
další epizody (10)
2014 Doylův okrsek (TV seriál)
Expansion (S05E15)
If the Shoe Fits (S05E14)
Welcome Back Crocker (S05E13)
další epizody (5)
2013 Doylův okrsek (TV seriál)
Brothers in Arms (S05E10)
Major Crimes (S05E09)
Young Guns (S05E08)
další epizody (18)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Battlezone (S02E13)
Berzerk (S02E12)
Punchout (S02E11)
další epizody (13)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Live and Let Doyle (S02E01)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Woman Who Knew Too Little (S01E07)
The One Who Got Away (S01E06)
Hit and Rum (S01E05)
další epizody (7)
Unnatural History (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Family Biz (TV seriál)
2006 Pohřešovaní (TV seriál)
So Shall Ye Reap (S03E19)
Exposure (S03E18)
Double Take (S03E17)
další epizody (5)
2005 Pohřešovaní (TV seriál)
Have You Seen This Man? (S03E14)
A Death in the Family (S03E13)
Sisterhood (S03E12)
další epizody (18)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Deep Cover (S02E14)
Truth or Dare: Part 2 (S02E13)
Truth or Dare: Part 1 (S02E12)
další epizody (17)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Father Figure (S01E15)
Basic Training (S01E14)
White Whale (S01E13)
další epizody (15)
2001 Tracker (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1999 The Hoop Life (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky