foto

Greg Sproles

  • nar. Wilmington, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zrození národa
Záškodníci
Zúčtování
2014 Dark House
The Outsider
2013 2 zbraně
Nevyřízený účet
Zlomené město
Zpátky do ringu
2012 Dračí oči
2006 Záchranáři

TV seriály

2018 Valor (TV seriál)
Costs of War (E13)
Oscar Mike (E12)
Command & Control (E11)
MacGyver (TV seriál)
Guts + Fuel + Hope (S03E04)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Welcome to the Jungle (S04E18)
Empathy (S04E16)
2017 Barva moci (TV seriál)
Desátá hodina: Poslední tanec (E10)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Šestá hodina: Město v plamenech (E06)
další epizody (4)
2016 Still the King (TV seriál)
2015 Powers (TV seriál)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Limbo (S02E08)
Banshee (TV seriál)
Kam zmizel Hood? (S03E03)
The Originals (TV seriál)
For the Next Millennium (S03E01)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
And Left No Friendly Drop (E04)
2013 Banshee (TV seriál)
Motorkáři (S01E05)
2012 Revoluce (TV seriál)
Začátek (S01E01)
2010 Treme (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Past & Future Tense (S04E07)
2002 She Spies (TV seriál)
2000 Sheena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace