Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je evidentne veľmi inšpirovaný Rockym a Zúriacim Býkom, tiež preto našich dvoch hlavných hrdinov hrajú Sylvester Stallone a Robert De Niro. Rocky proti Býkovi. Znie to dobre a tiež to dobre vyzerá. Snímka má dej a nie je to len o športe, ale aj o súkromnom živote našich dvoch hrdinov. Páči sa mi, keď starých hercov vo filmoch premenia na opäť mladých, ktorí vyzerajú ako v skutočnosti, keď boli mladí. Srandovné hlášky, fajn herci a prekvapivý snímok. Film sa mi páčil. A tiež vedľajšie postavy (Kim Basinger a Jon Bernthal). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemne nekorektná zábava pre starších chlapov, vrátane tých vo veku Alana Arkina. Občas sa človek zabaví na fajn vtípku, len je škoda, že scenár dodržuje všetky predpísané formulky tak striktne, že z neho cítiť umelosť a nie skutočný život. Ten filmu dodávajú herci, evidentne sa pri jeho tvorbe skvele baviaci. No a ešte smeruje jedna výčitka smerom k tomu, že je dosť ťažko uveriť, že by mal Stallone čo i len menší problém v ringu s De Nirom. Jeho muskulatúra je v jeho veku obdivuhodná ako výzor Kim Basinger v... no proste v jej veku. Ale toto je príbeh o chlapoch a ženy tu hrajú tak tretie, štvrté husle. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Zúrivého býka som síce nevidel, no za to Rockyho mám napozeraného od spodu po vrch. Grudge Match neoplýva v podstate ničím originálnym, miestami odkazuje na snímky z ktorých vychádza (aspoň teda odkazy na Rockyho som spozoroval), pričom herecká dvojka udržuje film nad priemerom. Nenudíte sa a to je podstatné, i keď po premietaní nebudete o nič múdrejší ani kultúrne obohatenejší. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

S prominutím, ale takovou sračku jsem už dlouho neviděl. To není ani komedie, ani snímek o boxerech v důchodu, ani mock mash-up na Zuřícího býka a Rockyho. To je prostě ukecanej paskvil s tak nudnejma scénama a hlavně dialogama tak nudně plynoucíma, jako Botič v pražskejch Nuslích v srpnu. 1/10 would puke. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla snad nejvydařenejší chlapácká odysea do starých dobrých časů i když zůstala v dnešní době. Boby a Sly v posledních letech ztvárnili tu hůř, tu líp leckteré postavy, ale Razo a Billy patří k těm absolutně nejlepším. U Slye si dokonce myslím, že se jedná z hlediska hereckého projevu o jeho nejvydařenější roli. Nikdy bych neřek, že tyhle dva ještě uvidím ringu a co víc, nikdy bych neřek, že když je v tom ringu při jejich věku uvidím, že mně to nebude připadat trapný, ale stalo se. Hrozně se mě líbila ta astmoféra, kterou navozovala vyzrálost všech postav, který si už v životě prošli vším, dialogy ze kterých mluvila obyčejná lidská zkušenost, ale ve kterých nechyběl nadhled a vtip. Taky se mě líbila Kim Basinger, dokonce snad víc než v době kdy jako mladá sexbomba oslovovala ve svých snech většinu pánských obyvatel naší planety. I ten propletenec, který mezi sebou hlavní postavy měly, jsem s přehledem adoptoval. Na tomhle filmu je neobyčejná právě ta přirozeně lidská obyčejnost s jakou je film vyprávěn. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • Sadarias Harrell, který si zahrál jednoho ze členů ochranky, napsal během natáčení texty ke svému debutovému rapovému albu. Když mu při psaní došel papír, psal slova na peníze, co měl v kapsách. (Dr Lizal)
  • Robert De Niro potřeboval shodit nadbytečných 18 kg. Ujal se ho dlouholetý osobní trenér Stalloneho a tvrdým tréninkem se jim vytyčený cíl podařilo splnit. (jenik71)
  • Billy „Kid" McDonnen (Robert De Niro) daruje vo filme synovi sedan značky Dodge Dart. (Laslo)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama