foto

Hans Paetsch

  • nar. 7.12.1909
    Altmünsterol, Německá říše
  • zem. 3.2.2002 (92 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Hui Buh - Zámecké strašidlo
1998 Lola běží o život
Sieben Monde
1994 Ein Letzter Wille (TV film)
1992 Otto - Der Liebesfilm
Paloma fliegt nicht mehr, La (TV film)
Piko a Kolumbus
Sommer der Liebe
1990 Das Serbische Mädchen
Wer zu spät kommt - Das Politbüro erlebt die deutsche Revolution (TV film)
1984 Modrovous (TV film)
1983 Das Traumschiff - Herz ist Trumpf/Sängerin und Zauberer/Bordbekanntschaften (TV film)
1979 Union der festen Hand (TV film)
1978 Seltsamen Begegnungen des Prof. Taratonga, Die
1975 Kennwort: Fasanenjagd München 1945 (TV film)
See-Leben 1 (TV film)
1973 Edison von Schöneberg, Der (TV film)
1972 Friß, Pappi, friß! (TV film)
Max Hölz. Ein deutsches Lehrstück (TV film)
Pueblo-Affaire, Die (TV film)
Rechtsprechung - Szenische Rekonstruktion des Prozesses gegen Dr. John Bodkin Adams (TV film)
1971 Kein Geldschrank geht von selber auf - Die Eddie-Chapman-Story (TV film)
Preußen über alles... - Bismarcks deutsche Einigung (TV film)
1970 Der Tod des Deputierten Jean Jaurès (TV film)
Maximilian von Mexiko (TV film)
Millionen nach Maß (TV film)
1969 Friedrich Ebert und Gustav Stresemann, Schicksalsjahre der Republik (TV film)
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
Madame Caillaux (TV film)
1967 Kampf um Kautschuk (TV film)
1966 Der Fall Angelika (TV film)
1965 Das Strafquartett: Ein Knastical (TV film)
Die eigenen vier Wände (TV film)
1964 Wartezimmer zum Jenseits
1963 Durchbruch Lok 234
Stalingrad (TV film)
1962 Das Rätsel der roten Orchidee
Hostinec na Temži
1961 Barbara - Wild wie das Meer
Mrtvé oči Londýna
Mörderspiel
1960 Botschafterin, Die
Fabrik der Offiziere
Frau am dunklen Fenster, Die
Ich zähle täglich meine Sorgen
Im Namen einer Mutter
1959 Blühende Träume (divadelní záznam)
Buddenbrooks - 1. Teil
Der blaue Nachtfalter
Die Caine war ihr Schicksal (TV film)
Mann, der sich verkaufte, Der
Natürlich die Autofahrer
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
1958 Die begnadete Angst (TV film)
1957 Das Herz von St. Pauli
Die liebe Familie
1954 Das Ministerium ist beleidigt (TV film)
Vater braucht eine Frau (TV film)
1953 Im Banne der Guarneri (TV film)
1950 Die Lüge
1949 Das Gesetz der Liebe
1948 Frech und verliebt
1944 Sedm záhadných dopisů
1942 5000 marek odměny
Ein Zug fährt ab
1941 Blutsbrüderschaft
Hauptsache glücklich!
Kameraden
1940 Mein Mann darf es nicht wissen
1939 Silvesternacht am Alexanderplatz

TV seriály

1994 Blankenese (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Der Dieb (S01E09)
Die Heimkehr (2) (S01E02)
další epizody (4)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Hallo Spencer (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1968 Sir Roger Casement (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)

Dokumentární

1966 Die letzte Reise des Kapitän Scott

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace