foto

Bernie Kuby

  • nar. 6.9.1923
    Cincinnati, Ohio, USA
  • zem. 7.7.2008 (84 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
Le déclic
1984 Impulse
Karate Kid
1979 Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
Poslední slovo
Promises in the Dark
1978 Příští rok ve stejnou dobu
Rodinný lékař
1977 New York, New York
Závrať naruby
1974 Panic on the 5:22 (TV film)

TV seriály

2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
1995 Frasier (TV seriál)
Lidé jsou v podstatě dobří (S02E14)
1993 Superman (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1987 Tortellis, The (TV seriál)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Awakening Land, The (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
V nouzi poznáš přítele (S03E08)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda podle knihy (S01E01)
McMillan & Wife (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace