foto

Jan Pallesen

  • nar. 31.5.1974 (45 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Gooseboy
2012 Přes okraj
2008 Blå mænd
2005 Ambulance (TV film)

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Store beslutninger (S02E06)
Et uventet gensyn (S02E05)
Mørke minder (S02E04)
další epizody (6)
2018 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Eksamen (S01E06)
Liv og død (S01E05)
Hemmeligheder (S01E04)
další epizody (6)
The Team (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Dicte - kriminální reportérka (TV seriál)
I Wagners fodspor - del 2 (S03E04)
I Wagners fodspor - del 1 (S03E03)
Efter brylluppet - del 2 (S03E02)
další epizody (4)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
2013 Vláda (TV seriál)
Hříšníci minulosti (S03E06)
Nesesmilníš (S03E05)
2012 Vánoční hvězda (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Pact (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)

Dokumentární

2007 Forførerens fald

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky