foto

Gabrielle Downey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Než jsem tě poznala
2014 E.A. Poe: Podivný experiment
2013 Dvojník
2010 Burke and Hare
2009 Krvavý potok

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2014 The Assets (TV seriál)
2013 Southcliffe (TV seriál)
Light Falls (E02)
The Hollow Shore (E01)
2009 Scoop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace