foto

Jack Sholder

  • nar. 8.6.1945 (73 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 12 dní hrůzy (TV film)
2002 Beeper
Time Killer
2001 Arachnid
2000 Supernova
1999 Vládce prokletých přání 2
1997 Auto na útěku (TV film)
1996 Generation X (TV film)
1995 Omen, The (TV film)
Skica smrti 2 (TV film)
1994 Natural Selection (TV film)
1993 12:01 (TV film)
1990 Za ranního rozbřesku (TV film)
1989 Renegáti
1988 Vietnam War Story II
1987 Tajemné zlo
1985 Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta
1982 Sám v temnotě

TV seriály

1998 Na život a na smrt (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1981 Žár

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace