foto

Yeon-soo Ha

  • nar. 10.10.1990 (29 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Geudae ireumeun jangmi
2014 Sai : yeooobi naelida
2013 Yeonaeui wondo

TV seriály

2018 Richeu maen pueoumeon (TV seriál)
2017 O! banjiha yeosindeuliyeo (TV seriál)
2016 Honsulnamnyeo (TV seriál)
2014 Jeonseolui manyeo (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky