foto

Woo-shik Choi

  • nar. 26.3.1990 (30 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Meongmungi
Čas lovit
2019 Geudae ireumeun jangmi
Parazit
Saja
Wooparoo Adventure
2018 Goldeun seulleombeo
Goonghab
Manyeo
Monstrum - Bestie z hory Inwangsan
2017 Okja
2016 Vlak do Pusanu
2015 Wu xian chun guang 27
2014 Bigmaechi
Geo in
2013 Eunmilhage widaehage

TV seriály

2017 Deo paekiji (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
Sseomnam (TV seriál)
2015 Deurim naiteu (TV seriál)
Hogooui sarang (TV seriál)
Naui pantaseutighan janglyesig (TV seriál)
Omangwa pyungyeon (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (4)
2014 Omangwa pyungyeon (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2013 Hooayoo (TV seriál)
Soosaboobanjang (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
2012 Chingu joonae beomini issda (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
Paemilli (TV seriál)
2011 Jjakpae (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 The 26th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2016 원나잇 푸드트립 (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)