foto

Charlie Stratton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 V tajnosti

TV seriály

2015 Chasing Life (TV seriál)
The Age of Consent (S02E02)
The Fosters (TV seriál)
Déjà Vu (S03E03)
2013 Pomsta (TV seriál)
Identity (S02E19)
2006 Everwood (TV seriál)
Užij si tu jízdu (S04E18)
Velké nedorozumění (S04E15)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zápisky z podzemí
1990 Corporate Affairs
Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové (TV film)
Once In a Blue Moon (TV film)
1987 Munchies
Prázdninová revoluce
1986 Have You Tried Talking to Patty? (TV film)
Někde musí být poník (TV film)
1985 Hot Chili

TV seriály

1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
New Job (S02E14)
1988 Hříšný tanec (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Champagne High (S02E17)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 V tajnosti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky